hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

identity concert gherla muzeu

After Party la Zilele orașului cu artiștii locali – VIDEO

Manifestările cultural-artistice organizate cu prilejul Zilelor Municipiului Gherla s-au încheiat, dar acţiunile au continuat şi la începutul weekendului, cu un After Party muzical.

Este vorba despre un spectacol la scena amenajată în curtea Muzeului de Istorie. La Zilelle Municipiului Gherla au cântat pe stadion pentru public trupe ca No Sugar, Hara, 3rei Sud Est sau The Motans, însă din cauza vremii nefavorabile, duminică seara programul a fost întrerupt, iar o parte dintre trupele și artiștii locali nu au mai evoluat.

Pentru a le oferi și lor microfonul, a fost organizat un AFTER PARTY, unde pe pe afiș s-au aflat Young Flames, Rebeca Pretruț, Identity, Blacky Band și Lil Coro.

Spectacolul a fost animat, s-a cântat pop, rock, folk și rap, cu muzică de ieri și de azi, spectatorii de toate vârstele au aplaudat la scenă deschisă, iar la Lil Coro, un adevărat aspirant la statutul de vedetă, la doar 14 ani, un grup numeros de tineri adolescenți s-au alăturat prietenului și colegului lor și au cântat alături de el.

Seara a fost organizată de Muzeul de Istorie Gherla, cu sprijinul Asociaţiei „Gherla sunt eu” şi a voluntarilor de la Zilele Municipiului Gherla.

Szekely Csaba

video în continuare – selecțiuni din program

sus(4)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns