taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
silviu prigoana

Afaceristul Silviu Prigoană povestește cum a făcut bani înainte și după revoluție

Invitat la o emisiune TV la postul Antena Stars, omul de afaceri originar din Gherla, Silviu Prigoană, a povestit despre copilărie, familie și despre cum a simțit de mic chemarea către afaceri.

Prigoană a rememorat momentele când și-a transformat baia în laborator foto. „Cheltuiam 25 de bani cu o fotgorafie, o vindeam cu 1 leu”, a povestit el.

Un moment de cotitură a fost revoluția din 1989, care i-a deschis drumul spre afaceri mai de anvergură.

Prigoană a povestit că și-a dat demisia de la fabrica de spirt la care lucra și a început o afacere cu alcool. Miza cea mare erau de fapt sticlele în care era ambalat conținutul. Cu milioane de sticle valorificate a reușit să adune milioane de lei.

Afacerea nu a rămas neobservată și la scurt timp, tânărul întreprinzător a primit vizita Gărzii Financiare.

A urmat deschiderea un bar de noapte cu discotecă în parcul din Gherla, iar apoi, afaceristul a plecat la București, unde a prestat servicii de saluritate. Aici a mai creat prima televiziune de știri din România – Realitatea TV, prima televiziune de muzică populară – Etno TV și tot prima, de manele – Taraf TV.

video în continuare

partea a II-a

sus(12)jos(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?