taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
ceata noapte aeroport

Aeroportul Cluj înghițit de ceață. Avioane anulate, unde sunt deviate cursele

S-a lăsat din nou ceață deasă sâmbătă seara, iar fenomenul perturbează grav cursele de avioane care trebuiau să plece sau să ajungă pe aeroportul din Cluj.

Mai multe avioane care trebuiau să aterizeze sâmbătă seară la Cluj au fost deviate spre alte orașe. Un avion de la Koln cu sosire programată la ora 18,50 și unul de la București, care trebuia să aterizeze la ora 19, au fost deviate la Sibiu.

Alte două avioane de la Malmo (19,00) și Eindhoven (19,45) au aterizat la Timișoara.

Plecările de pe aeroportul din Cluj de sâmbătă seara au fost anulate. Este cazul curselor spre Bergame (19,20), Basel (19,30) și Bari (20,15). O cursa spre București, cu plecare la ora 19,40, a fost amânată.

De altfel, pentru mai multe localități din județul Cluj, Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă seara o atenționare meteo cod galben de ceață, cu vizibilitate locală sub 200 de metri, iar pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Atenționarea este valabilă până la ora 23 în Gherla, Apahida, Cășeiu, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Bonțida, Iclod, Jucu, Mica, Mociu, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Sic, Cuzdrioara, Cămărașu, Căianu, Fizeșu Gherlii, Câțcău, Cătina, Țaga, Vad, Suatu, Borșa, Sânmărtin, Dăbâca, Geaca, Aluniș, Pălatca, Buza, Jichișu de Jos.

Cod galben de ceață este și în județul Bistriţa-Năsăud, la Beclean, Chiochiș, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Nușeni, Budești, Ciceu – Mihăiești.

foto: arhiva

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Si orasul Gherla este inghitit de ceata si de intuneric. E o bezna totala afara de la ora 5 pm iar luminile nu se aprind pana la ora 5:30 pm. Oare cei de la uzina electrica nu vad sau nu le pasa, ca primarului sigur nu-i pasa.

    sus(23)sus(0)

Lasă un răspuns