taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
parcare asfalt strada victoriei george cosbuc gherla

ADP: sezonul asfaltarilor de parcari, la final. Pregatiri pentru iarna – VIDEO

Mai multe parcari din oras au fost asfaltate in aceasta toamna in Gherla, iar ultima lucrare a avut loc pe strada Gelu. Managerul ADP, Bogdan Berceni, spune ca pe lista de lucari s-au aflat parcari si suprafete de pe strada Clujului, in Piata Unirii, intre blocurile de pe strada Victoriei si Liviu Rebreanu, pe strada Fizesului si intre blocurile de pe strada Gelu/Primaverii.

video: asfaltari pe strada Gelu – imagini: Ovidiu Nagy

Berceni spune ca sezonul asfaltarilor pe 2014 s-a incheiat cu lucrarea de pe strada Gelu si ca pentru anul 2015 sunt avute in vedere si alte parcari din oras.

galerie foto gherla

Tot in aceste zile zile, ADP a efectuat si efectueaza lucrari de pietruire pe strada Castanilor si pe drumul ce leaga Hasdate de Silivas, inclusiv pe drumuri secundare din  aceasta zona.

In ce priveste pregatirile pentru iarna, managerul ADP Gherla a dat asigurari ca utilajele, tractoarele si plugurile sunt pregatite pentru sezonul rece si s-au format si echipele de interventie. In depozitele ADP sunt facute deja stocuri de nisip si sare.

sus(5)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. H***r, ne rupem masinile pe strazi care arata ca dupa razboi(vezi Gelu) si voi asfaltati parcarile. Meritati sa va legam ***!

    sus(25)sus(0)

Lasă un răspuns