taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
sofer noapte sosea

Adolescent de 16 ani la volan, urmărit de polițiști, a abandonat mașina la Gherla

N-a ținut prea mult aventura unui adolescent de 16 ani, care s-a urcat la volanul mașinii părinților. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat minorul, din Sântejude, comuna Țaga, în timp ce conducea un autoturism prin Fizeșu Gherlii.

Băiatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, care au pornit în urmărirea lui. A reușit să ajungă la Gherla, unde a abandonat mașina.

În scurt timp, el a fost identificat de polițiștii din oraș. Din verificări a rezultat că pe la miezul nopții, tânărul a sustras autoturismul familiei, cu scopul de a veni la Gherla.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„De la 12 ani în sus se urcă la volan copiii la noi în sat și așa umblă cu mașinile de parcă sunt la raliuri”, povestește o femeie din zonă. „Nu știu ce face poliția, dar sunt multe cazuri din astea și nu ia nimeni nicio măsură!”.

foto: arhiva

sus(15)jos(17)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns