taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
bobalna ploaie gherla

Adio vreme de vară, urmează trei zile cu ploi și se răcește

După zile ca de vară, cu temperaturi care au atins și depășit după-amiază 26 de grade, vremea se schimbă. Meteorologii anunță că un val de ploi se va abate peste toată România, începând de joi seara și până sâmbătă dimineață.

În vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice și izolat căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp, iar pe alocuri, 30-40 l/mp, îndeosebi la munte.

Temporar vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, cu viteze, în general, de 45-50 km/h, iarîn zona montană înaltă, de peste 70 km/h.

Temperaturile în zona Clujului nu vor mai depăși începând de sâmbătă 20 de grade, iar începând de săptămâna viitoare, va fi și mai rece.

foto: arhiva

sus(2)jos(7)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?