hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

gherla strada mintiului prag viteza

Adio curse auto cu vitezomani pe strada Mintiului – s-au montat praguri limitatoare de viteză. Unde se mai pun

Șoferii obișnuiți să calce prea tare pedala de accelerație pe strada Mintiului din Gherla au începând de miercuri pe drum două obstacole.

Este vorba despre două rânduri de praguri limitatoare de viteză, care au fost montate la intersecția cu strada Ciocârliei, înainte și după aceasta.

În urmă cu câteva luni, la primăria Gherla și la Consiliul Județean Cluj, care are în administrare strada Mintiului, au fost depuse solicitări în acest sens din partea locuitorilor din zonă. Aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de  viteza mare cu care circulă unii șoferi, care pun astfel în pericol pietonii, mai ales copiii care locuiesc la casele din apropiere.

gherla strada mintiului prag viteza

gherla strada mintiului prag viteza

Un alt motiv a fost numărul crescut de accidente, unele foarte grave, care produs în ultimii ani pe această stradă.

Simona Pop din cadrul Serviciului Urbanism din primăria Gherla a declarat că mai există solicitări din partea cetățenilor pentru limitarea vitezei de circulație pe anumite străzi din oraș.

Astfel, se mai are în vedere montarea de praguri de viteză tot pe strada Mintiului, în apropiere de intersecția cu stradă Dejului, în zona blocurilor, apoi pe strada Fermei, între liceul cu predare în limba maghiară și intersecția cu strada Romană, unde circulă foarte mulți copii. Mai există solicitări pe strada Stejarului și pe strada Gelu, unde s-ar putea amplasa praguri după recepționarea lucrărilor de modernizare efectuate anul trecut.

Până în prezent au mai fost montate praguri pe strada Liviu Rebreanu, în apropiere de Scoala Nr. 1, pe strada Theodor Speranția, lângă liceul „Ana Ipătescu”, pe strada Fermei, la liceul cu predare in limba maghiară.

sus(28)jos(14)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

1 comentariu

  1. ... no'amu şoferii turbaţi o ieu pân parcare... şi te lovesc sigur, că n'ai cum te asigura... bravo!

    sus(25)sus(2)

Lasă un răspuns