irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
absolvire baloane liceu

Adio, ani de liceu! Festivități la Gherla, la final de an școlar – VIDEO

Liceele din Gherla și-au luat rămas bun, pe rând, de la absolvenții claselor a XII-a. După patru ani, pentru aceștia începe o nouă etapă a vieții.

Marți de la ora 11 a avut loc festivitatea de absolvire la Liceul „Ana Ipătescu”. Curtea a fost plină de elevi, părinți, rude, veniți cu buchete de flori.

liceu ana ipatescu gherla predarea cheii clasa xii

Au fost premiați elevii cu rezultate deosebite la concursurile școlare: Brian Antonia, Mărginean Denisa, Mărginean Oana, Tripon Lavinia, Cubleșan Ioana, Hideg-Molnar Erik, Moșuțan Tudor, Crișan Alex, Zăpârțan Marian, Bar Sonia, Oltean Luca, Mărginean David, Horvat Karina, Neamțu Marian, Banc Emanuel Liviu, Balla Ingrid, Mălinaș Karina, Radu Nora, Ploscar Vanesa, Rus Ana Andrada, Șopan Ares, Donath Roxana, Pădureț Francesca.

După predarea cheii școlii către colegii din clasa a XI-a, diriginții celor două clase a XII-a ale liceului au anunțat, în aplauze, premianții. Au ținut discursuri directorul Corina Iftinca, primarul Ovidiu Drăgan, un reprezentant al UTCN. Șefa de promoție a unității de învățământ pentru anul școlar 2023-2024 este Oana Mărginean, din clasa a XII-a B.

video gherla info premierea premianților

De la ora 17 a început festivitatea de final de an la Liceul „Petru Maior”, cu emoții și mai mari, din cauza vremii schimbătoare. A început pe ploaie măruntă, chiar la ieșirea elevilor pe sub tunelul de flori, cântând Gaudeamus, dar apoi norii s-au retras și a ieșit soarele.

liceu petru maior gherla absolvent

După momentul religios, cu protopopul Paul Isip, au urmat tradiționalele discursuri, ale conducerii liceului – directorul Cosmina Forț, al primarului, a urmat momentul predării cheii.

Cei mai merituoși elevi, cu participări la diferite concursuri, au fost premiați, iar diriginții celor patru clase a XII-a ale liceului i-au recompensat cu diplome și cărți pe cei care au obținut premii și mențiuni.

Șef de promoție în anul școlar 2023-2024 au fost elevele Perșa Andreea, la profilul real (XII A, matematică-informatică) și Fodor Mara, de la profilul uman (XII D, științe sociale), ambele cu media generală 10 în cei patru ani de liceu.

video gherla info

Joi dimineață a fost zi festivă la Liceul Kemeny Zsigmond, cu predare în limba maghiară. Aici au absolvit elevii din două clase a XII-a.

liceu kemeny zsigmond gherla szmaosujvar absolvire

foto: Facebook/Liceul Kemeny Zsigmond

Au vorbit și au adresat felicitări și succes pe mai departe tinerilor directorul Kulcsár Melinda, consilierul județean Balla Ferenc, Szabó Gábor – inspector, primarul Ovidiu Dragan, Balázs-Bécsi Enikő (Fundatia TÉKA), Rotar Izabella (președintele UDMR Gherla), Vajda Daniel – preot reformat.

Clasele a XI-a și a XII-a au prezentat un moment artistic, după care a urmat pedarea tabloului și a cheii.

Premianții clasei a XII-a A: premiul I: Felszegi Tünde, Kocsis Edwin, II: Săplăcan-Szilágyi Júlia, III: Balla Brigitta, Ferenczi Tímea. Mențiuni: Szilveszter Levente, Fülöp Dániel, Farcas Zsófia, Kis Beáta, Juhos Marci.
Clasa a XII-a B: premiul I: Faragó Ingrid, II: Jenei Márk Attila, Kovács István Norbert, Pintea Roland, III: Csorba Szabolcs Patrik, Zsekán-Czégér Máté Tibor. Mențiuni: Tasnádi Timea Stefánia, Filep Zsuzsa Imola, Virág Szikszai Róbert Attila.

De asemenea, s-au acordat și premii speciale: Premiul Kemény Zsigmond – Felszegi Tünde – șef de promoție; premiul UDMR – Faragó Ingrid (12B) și Kántor Éva; premiul RMPSZ: Ferenczi Tímea; premiul internatului TÉKA: Kis Emőke; Premiul Tineri pentru Comunitate: Balla Brigitta, Bíró Edina, Juhos Márton és Zsekán-Czégér Máté; Premiul pentru chimie: Felszegi Tünde (a obținut admiterea la Facultatea de Chimie – UBB); Premiul pentru matematică: Felszegi Tündét, Balla Brigittát, Ferenczi Tímeát.

La finalul festivității, elevii și cadrele didactice s-au îndreptat spre catedrala armeano-catolică.

video gherla info

Vineri dimineața a fost sărbătoare și la Liceul Tehnologic. Școala are două clase a XII-a: XII A – profil tehnician în activități economice, cu 26 de elevi și XII B – profil tehnician în turism, cu 23 de absolvenți. Aceștia au fost felicitați de directorul Doina Mureșan și de primarul Ovidiu Dăgan. Preotul Mircea Bidian a rostit o rugăciune.

liceul tehnologic gherla absolvire XII clasa

La predarea cheii au ținut scurte discursuri Daria Marton, din partea claselor a XII-a și Bozeșan Iulia, din partea elevilor din clasele a XI-a.

Într-un program artistic a fost prezentată o paradă a modei. Elevele cercului de design vestimentar au prezentat ținute cusute si confecționate de elevii de la această specializare. Cecilia Coloji a încântat cu o interpretare deosebită a melodiei Laurei Stoica” Mai frumoasa”. Eleva a câștigat cu această interpretare locul 1 la concursul regional de muzica ușoară „Voci de aur”, Oradea 2024. Duetul Bako Ianis și Maxim Alex au interpretat la vioară și clape jocuri de pe Someș.

Șef de promoție este eleva Marton Daria, din clasa a XII-a A. Un lucru rar sau mai deloc întâlnit: un absolvent talentat și foarte sârguincios a reușit performanța ca în cei patru ani de liceu să nu aibă nici măcar o  singură absență, motivată sau nemotivată: Sergiu Blăjan, din clasa a XII-a B. El a obținut și premiul I.

video gherla info

La toate festivitățile de la liceele din Gherla, Rotary Club Gherla, prin președintele Gheorghe Iftinca, a oferit șefilor de promoție premii în bani.

galerie foto: imagini de la festivități

galerie foto gherla

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns