revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
electric castle concert

Adi Minune lovește cu maneaua și la Electric Castle prin Tommy Cash, organizatorii au reacționat dur – VIDEO

Chiar la miezul nopții de vineri spre sâmbătă a răsunat maneaua la festivalul Electric Castle de la Bonțida. Pe scena de la Hangar era la pupitru Tommy Cash, un DJ de 27 de ani din Estonia.

După rețeta testată cu succes la Neversea, Adi Minune și-a făcut loc în playlistul de la Bonțida cu „Așa sunt zilele mele”. Mii de mâini s-au ridicat în aer, iar festivalierii au cântat de zor pe refren, cu telefoanele în mână.

video în continuare

La foarte scurt timp după surpriza neașteptată, la ora 0.11, organizatorii Electric Castle au transmis pe Facebook: „Mulțumim, Tommy Cash! Pentru ultimul tău spectacol vreodată la Electric Castle”.

electric castle tommy cash adi minune manea

Au urmat reacții de tot felul, de la „ați stricat festivalul”, „Electric Castle s-a transformat în Manelic Castle!”, la „ce vă tot plângeți, la petreceri pe la cabane, toți vă rupeți în figuri pe manele!”

La ușă bate deja al treilea mare festival din România din 2019, Untold, la Cluj, între 1-4 august, iar internauții spun că se așteaptă să aibă și acolo o surpriză de același gen.

Așa sunt manelele mele

Adi Minune, cunoscut pe vremuri ca Adrian Copilul Minune, este unul dintre cei mai celebri interpreți de manele din România. Pe numele real Adrian Simionescu, acum în vârstă de 44 de ani, a jucat și în filme și a fost la un moment dat chiar consilier local PSD, într-o comună din Ilfov.

Maneaua „Așa sunt zilele mele” a făcut majoratul. Ea a fost lansată acum 18 ani, în 2001, într-o perioadă controversată de avânt al acestui gen muzical, inclusiv la televiziune.

Un impuls masiv pentru manele l-a dat prima televiziune muzicală din România, Atomic TV, lansată în 1999, care a introdus în 2001 în programul de vineri seara emisiunea Orient Expres. Aceasta era dedicată exclusiv manelelor.

A fost rampa de lansare pentru nume ca L.A, Costi Ioniță, Minodora, Elegance, Adi de la Vâlcea, Englezu, Labirint, Bairam, Kosovo. La acea vreme a fost difuzată agresiv o altă piesă rămasă în istoria curentului, „Of, viața mea”, cu Costi Ioniță și Adrian Minune.

În 2006, Atomic TV (TV K lumea) a devenit Kiss TV, dar manelele și-au găsit locul pe un alt post, Taraf TV, înființat de omul de afaceri originar din Gherla, Silviu Prigoană.

sus(10)jos(20)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns