taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
politist trafic circulatie dirijeaza

Acțiunile poliției dau roade, a scăzut criminalitatea și numărul accidentelor în 2019

În primele patru luni ale anului 2019, în urma activităților de prevenire și combatere desfășurate de Poliția Română, criminalitatea sesizată a scăzut în ceea ce privește cei mai importanți indicatori. De asemenea, a crescut gradul de siguranță rutieră – mai puține accidente, mai puține victime.

Astfel, infracțiunile de omor înregistrează o scădere de 8,6%, față de primele patru luni din 2018, tentativa la această infracțiune fiind în același trend (-7,9%).

De asemenea, numărul faptelor de natură penală sesizate, în primele luni din 2019, a scăzut cu 0,7%, față de perioada similară a anului trecut.Același trend descendent îl înregistrează infracţiunile de natură judiciară (-1,96%).

Infracţiunile contra patrimoniului sunt, la începutul acestui an, în scădere cu 0,9%. Astfel, infracțiunile de furt au scăzut cu 5,1%, iar tâlhăriile cu 0,6%.

Faptele de loviri sau alte violențe au scăzut cu 1,6%, în timp ce infracțiunile stradale cu 4,39%.

Siguranța rutieră este o prioritate pentru Poliția Română, rezultatele activităților de prevenire a accidentelor desfășurate de polițiști fiind vizibile în scăderi la toți indicatorii.

Astfel, numărul accidentelor rutiere a scăzut cu 4,9%, al persoanelor decedate cu 6,2%, iar al răniților grav cu 5,4%.

Acțiunile polițiștilor vor continua prin activități preventive, operative și de investigare, pentru siguranța cetățenilor și liniștea comunităților.

foto: arhiva

sus(4)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns