hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca ghelr adej cluj sofer kimbo

ecologizare pescarilor

Acțiune de ecologizare pe strada Pescarilor

Asociația Grupul de Acțiune Locală Plaiuri Someșene din Gherla organizează evenimentul ,,Gherla curată″, un eveniment de ecologizare și de informare a comunității cu privire la necesitatea adoptării deprinderilor de colectare selectivă în toate zonele orașului.

Acțiunea va avea loc vineri, 13 Septembrie, începând cu ora 13:00, pe strada Pescarilor din Gherla, unde cetățenii zonei au răspuns pozitiv și cu entuziasm invitației lansate de GAL Plaiuri Someșene. Ba mai mult, membrii GAL au descoperit că o parte a cetățenilor deja colectează selectiv.

În sprijinul evenimentului vine și Asociația Oastea Domnului precum și SC ADP SA, care asigură mănuși, saci colorați pentru colectarea selectivă a deșeurilor, precum și alte dotări necesare pentru buna desfășurare a acțiunii de ecologizare.

Evenimentul va începe cu o sesiune de informare a cetățenilor cu privire la Asociația GAL Plaiuri Someșene, obiectivele acesteia, precum și finanțarea strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Gherla, se vor distribui pliante care explică modul în care se realizează colectarea selectivă, precum și materiale promoționale care încurajează participarea la acțiunea de ecologizare.

Pe lângă obiectivul propriu-zis de ecologizare și informare, acțiunea are și scopul de a demonstra că fără implicare nu există schimbare în viața noastră și că fiecare persoană trebuie să-și asume o responsabilitate în a păstra mediul său de viață curat și propice pentru a trăi.

„Invităm și alți voluntari să se alăture acțiunii de ecologizare, nu neapărat pentru ecologizare, cât pentru socializare și ajutor pentru membrii echipei în derularea evenimentului, încurajarea voluntariatului sau pentru a sparge barierele apărute de-a lungul timpului ca urmare a segregării comunităților locale”, spun organizatorii acțiunii.

Interventia nr. 7 a Strategiei de Dezvoltare Locală presupune Construirea de locuinte sociale pe str. Pescarilor nr. 5. Actiunea de ecologizare Gherla curată este o primă acțiune de implicare a cetatenilor în acțiuni care vizează îmbunătățirea conditiilor de locuire. „Este important să întelegem că fiecare din noi poate fi schimbarea pe care si-o doreste! Este important să sprijinim cu totii această acțiune, să spargem barierele existente si sa creăm o coeziune în societate!”, este mesajul organizatorilor.

sus(9)jos(3)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns