taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
politie gherla rebreanu

Acțiune cu Poliția Gherla, permise auto reținute pentru viteză, obiective verificate pentru respectarea regulilor Covid

În aceeași perioadă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au desfășurat activități specifice pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație și pentru responsabilizarea tuturor categoriilor de participanți la trafic.

În urma activităților derulate au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Din totalul de opt permise de conducere reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, șase au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, în cadrul activităților de control în trafic, a fost retras un certificat de înmatriculare.

La nivelul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, în perioada 8 – 10 octombrie a fost organizată o acțiune în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19 pe raza comunelor arondate, precum și pentru menținerea unui climat optim, de ordine publică și siguranță rutieră .

89 de persoane au fost legitimate, iar verificările în trafic s-au efectuat față de 56 de autovehicule.

De asemenea, au fost verificate un număr de 17 obiective de interes, referitor la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse pe perioada stării de alertă.

Urmare a neregulilor constatate de polițiști, au fost aplicate 9 sancțiuni pentru abateri rutiere și alte 2 sancțiuni pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

De asemenea, a fost reținut un permis de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

foto: arhiva

sus(7)jos(10)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?