alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej

politist gherla strada dragos voda trafic sosea masina

Acțiune cu poliția la Gherla – un șofer a rămas fără permis, s-au dat amenzi, o persoană a fost internată

Polițiștii din Gherla au ieșit vineri de dimineață la vânătoare de șoferi care nu respectă regulile de circulație.

Poliţia municipiului Gherla a organizat şi desfăşurat pe 14 septembrie o acţiune pentru reducerea riscului de accidente rutiere șoselele din zona de competenţă. Au fost vizate principalele cauze din care se produc accidente rutiere, impunerea unui climat de disciplină rutieră în trafic din partea tuturor participanţilor.

În cadrul acţiunii au fost legitimate un număr de 65 de persoane, între care conducători auto, pasageri și alte categorii de participanţi la trafic.

Polițiștii au verificat 37 de vehicule şi au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, ca urmare a încălcărilor legislaţiei în vigoare. S-au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, două pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice și trei sancțiuni pentru abateri de la alte acte normative.

În cazul unei persoane cu probleme psihice, care se manifesta violennt, trecătorii au cerut ajutorul poliției, iar bolnavul a fost ulterior internat la spital.

Un șofer a rămas fără permisul de conducere, care i-a fost reținut în vedere suspendării dreptului de a se urca la volan. Polițiștii au mai retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii spun că astfel de acțiuni vor mai avea loc, urmărindu-se mai ales prevenirea accidentelor rutiere şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

foto: arhiva

sus(16)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns