irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
politie gherla str armeneasca

Acțiune a polițiștilor din Gherla, peste 20 de permise reținute

Polițiștii din Gherla au organizat între 9-11 februarie acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea excesului de viteză și pentru prevenirea faptelor care afectează siguranța persoanelor.

La acțiuni au fost angrenate efectivele Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, Secției 7 Poliție Rurală Gherla, Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale Europene, Compartimentului Rutier Gherla, dar și jandarmi.

Astfel, aceștia au constatat și aplicat 78 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de aproximativ 38.000 de lei, au reținut 22 permise de conducere, dintre care 10 pentru nerespectarea regimului de viteză, cât și 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au legitimat 219 persoane și au verificat 145 de autovehicule.

În contextul acțiunii, efectivele au constatat trei infracțiuni flagrante, respectiv conducerea autovehiculelor fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Efectivele au acționat pe linie rutieră pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal și prevenirea activităților infracționale, în zonele cu risc criminogen ridicat.

Totodată, au urmărit prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și au intensificat activitățile de legitimare, control și verificare a persoanelor și autovehiculelor.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns