mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

accident austria camion rasturnat pompieri

Accident în Austria – o autocisternă cu 24 de tone de ulei s-a răsturnat pe sosea. Soferul rănit, transportat cu elicopterul la spital – VIDEO – Cititorii în acţiune

O portiune din autostrada A8, care face legatura dintre Germania de Austria a fost blocata ore intregi, incepand de vineri seara, in urma producerii unui accident rutier, in care a fost implicat un autocamion incarcat cu 24 tone de ulei de floarea soarelui.

Accidentul s-a produs in jurul orei 20 in apropieret de Ried im Innkreis, in apropiere de granita dintre Austria si Germania.

Din primele constatari, soferul autocamionului, un barbat din Ungaria, a ratat iesirea de pe autostrada, intrand in intr-un sant de beton de pe marginea drumului, dupa care s-a rasturnat. Aproximativ 15.000 de litri de ulei s-au revarsat pe sosea, a confirmat politia locala.

Soferul a fost ranit grav, fiind preluat de un elicopter si transportat la spital.

Circulatia pe autostrada a  fost paralizata complet pe sensul de mers spre Passau timp de patru ore. Spre Linz s-a circulat pe un singur sens, iar autovehiculele au fost dirijate pe variante ocolitoare.

Curatarea soselei de uleiul varsat a durat pana la ora 3 dimineata (ora locala), iar la actiune au participat pompieri voluntari din  localitatile apropiate, scrie presa locala.

video: imagini de la locul accidentului, surprinse de un cititor Gherla INFO, aflat in trecere prin zona

foto: fotokerschi.at

 

sus(0)jos(3)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns