angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

accident gherla

Accident, un bărbat pe bicicletă s-a dezechilibrat și s-a lovit de o mașină lângă barieră – VIDEO

Un accident rutier s-a produs luni în jurul orei 15:45 pe strada Liviu Rebreanu din Gherla.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Gherla, care circula cu o bicicletă electrică, dinspre barieră spre autogară, la un moment dat s-ar fi dezechilibrat și s-a îndreptat spre mijlocul șoselei, unde a intrat în coliziune cu partea laterală a unui autovehicul.

În urma impactului, omul a căzut și s-a lovit la față.

La locul accidentului a intervenit un echipaj medical SMURD, care a acordat primele îngrijiri medicale victimei, iar apoi a transportat-o la spital. Biciclistul emana halenă alcoolică, dar nu a putut fi testat la fața locului.

Șoferul, un bărbat de 56 de ani din Dej, a povestit că a observat omul cum se îndreaptă cu bicicleta spre el, a virat la stânga cât a putut, dar nu a putut evita impactul.

Întrucât s-a anunțat că ar putea fi scurgeri de combustibili, a intervenit și un echipaj al pompierilor voluntari de la SVSU Gherla.

Poliția a făcut cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

video în continuare

foto primită de la Andreea

sus(3)jos(17)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. ... biciclistul susţine că un şofer a virat la dreapta... şi alcooltestul făcut acestuia nu a fost arătat martorilor...

    sus(4)sus(2)
  2. Nu mai zice nimeni nimic - daca e in regula sau nu , tare se vaieta intins jos ... Si a stat cam 20 de minute pana au venit intai pompierii si dupa inca 5 salvarea . Cam mult pentru marimea orasului dar probabil victimele trebiue sa se programeze la ambulanta . Inca in 5 a venit politia si dupa inca 20 de minute au deschis circulatia .
    Scurgeri de combustilil - buna gluma -pompierii au venit pentru ca era firesc sa vina la 150 de metrii de sediu .

    sus(8)sus(0)

Lasă un răspuns