hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident gherla bunesti tir cluj audi

Accident pe centura Gherla, un bărbat din Silivaș a murit după impactul dintre un TIR și un Audi – VIDEO

Un bărbat a decedat luni seara în urma unui accident produs pe centura ocolitoare de la Gherla, la Bunești.

În jurul orei 20, în zona localității Bunești a avut loc impactul frontal dintre un autoturism marca Audi, înmatriculat în Franța, condus de un șofer de 28 de ani din Silivaș, care circula dinspre Dej spre Gherla și un autotren înmatriculat în Timiș, condus de un șofer de 57 de ani, din Cluj-Napoca, care circula din sens opus.

În urma accidentului, șoferul din Silivaș a murit pe loc.

Potrivit polițiștilor, șoferul din Silivaș s-ar fi angajat în depășire neregulamentară și a intrat ăn coliziune cu autotrenul.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de ambulanță de la Gherla, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare a victimei, rămase fără succes.

A intervenit și un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul. Soferul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice.

Circulația auto în zona a fost paralizată, iar șoferii au fost dirijați pe rute ocolitoare.

În acest caz sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

sus(22)jos(49)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns