mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident tiruri aprinse apahida centura valcele cluj gherla

Accidentul de pe centura Valcele-Apahida: sofer din Gherla la volanul unuia din autotrenurile implicate!

Un barbat in varsta de 64 de ani din Gherla se afla la volanul unuia dintre cele doua autotrenuri implicate in groaznicul accident produs miercuri pe centura Valcele-Apahida. In timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorcă,

pe D.N. Varianta Ocolitoare Cluj Est, pe raza comunei Apahida, în afara localităţii, din direcţia Vâlcele spre Apahida, soferul a pătruns pe sensul opus de circulaţie, întrând în coliziune frontală cu un alt ansamblu de vehicule.

Cel de al doilea ansamblu de vehicule, format la rândul său din autotractor şi semiremorcă, era condus regulamentar din direcţia Apahida spre Vâlcele, de un bărbat de 32 de ani din judeţul Maramureş.

În urma impactului, cabinele autotractoarelor s-au desprins şi au fost proiectate în afara părţii carosabile, în şanţul de colectare a apelor pluviale, aferent sensului de mers Apahida-Vâlcele.

În spatele ansamblului de vehicule care se deplasa spre Vâlcele, circula o autoutilitară, care nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţa sa, intrând în coliziune faţă-spate cu acestea.

Autoutilitara a fost condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Dej.

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorilor celor două autotrenuri şi avarierea a cinci vehicule, care au fost cuprinse de flăcări, arzând în totalitate.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 203.000 lei.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier.

 

vezi pe acelasi subiect:

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns