taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
accident iclod ambulanta

Accidente la Iclod, biciclist rănit și tamponare cu două mașini, o femeie la spital – VIDEO

Un accident rutier s-a produs luni după-amiază pe șoseaua Gherla – Cluj, în zona localității Iclod.

Din primele informații, în jurul orei 13,10, un biciclist a fost rănit. La fața locului au sosit două echipaje de ambulanță, care au acordat înhrijiri medicale victimei. Poliția a început cercetările în acest caz și a  stabilit că un biciclist de 76 de ani din Iclod s-a dezechilibrat și a căzut pe acostamentul consolidat al drumului. În urma căderii a fost rănit ușor. Omul prezenta halenă alcoolică, dar nu a putut fi testat cu etilotestul.

Un alt eveniment rutier s-a produs la intrarea în localitate dinspre Gherla. Aici a avut loc o tamponare între un autobuz și un autoturism. În acest caz a intervenit un echipaj medical SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 13.30 și a implicat un autoturism și un autocar. O femeie în vârstă de aproximativ 55 ani, pasageră în autoturism, a fost consultată de către echipajul SMURD. Aceasta era conștientă, acuza dureri la nivelul membrelor și urma să fie transportată la spital.

Nici o persoană din autocar nu a solicitat consult medical.

Din cercetări a rezultat că un conducator auto în vârstă de 66 de ani din comuna Vad, județul Cluj, înt timp ce conducea un autobuz pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autorurismul din față și a intrat in coliziune cu acesta. Mașina care îl preceda era condus de o femeie de 55 de ani din Gherla, care a fost rănită ușor.

accident iclod politie

accident iclod autobuz

accident iclod smurd politie

Circulația autovehiculelor în zonă a fost grav perturbată, iar șoferii au înaintat cu dificultate. La un moment dat cozile de mașini s-au întins până la Livada și Răscruci. Traficul s-a desfășurat alternativ pe o bandă până în jurul orei 15.

video în continuare

imagini foto, video primite de la Adrian, Crina

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Ce faina Promenada este pe malul Vaiii Marului la Iclod ! dar ce utile erau mai intai pistele pentru biciclete, statii de autobus cu copertina...

    sus(16)sus(1)

Lasă un răspuns