taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
politia accident

Accident: un sofer din Gherla s-a rasturnat cu masina la Caianu

Un accident de circulatie s-a produs miercuri, 25 iunie 2014, in jurul orei 16, pe  DN16, pe raza comunei Căianu, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

Un bărbat de 54 de ani, din Gherla, în timp ce conducea un autovehicul pe  DN16, spre comuna Apahida, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum într-o  curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea  uşoară a conducătorului auto şi avarierea unui autovehicul, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 12.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns