hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

politia accident

Accident: un sofer de 25 de ani s-a izbit violent cu masina de un stalp la Dej

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica, 29 iunie, ora 17:53,  pe strada Crângului din municipiul Dej. In urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane şi avarierea unui  autovehicul.

Un tanar de 25 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Crângului, din municipiul Dej, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă uşoară, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat in coliziune frontală cu un stâlp din beton, destinat iluminatului public.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto de 25 de ani, din municipiul Dej, care a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijirile necesare.

În urma avarierii autovehiculului s-au produs pagube materiale de aproximativ 15.000 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns