hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

accident biciclist ambulanta politia gherla

Accident pe strada Mintiului – un biciclist lovit de mașină a ajuns la spital – VIDEO

Un echipaj de ambulanță și poliția au intervenit marți la amiază la un accident rutier produs pe strada Mintiului din Gherla.

Din primele informații, în jurul orei 11,50, un șofer de 35 de ani din Mintiu Gherlii, care circula cu o autoutilitară dinspre Gherla spre Mintiu, la intersecția cu strada Ciocarliei a fost luat prin surprindere când i-a apărut în față un biciclist, care circula pe strada Ciocarliei, spre strada Dejului. Șoferul a frânat brusc, dar impactul nu a mai putut fi evitat.

Biciclistul, un bărbat de 58 de ani, din Gherla, a fost preluat de medicii de pe ambulanță, care i-au acordat primele îngrijiri. În prima fază, victima a refuzat spitalizarea, dar apoi nu s-a simțit bine și a fost transportată la spital.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Potrivit constatărilor, biciclistul nu a respectat semnificația indicatorului STOP la ieșirea de pe drumul secundar pe drumul principal și nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei la pătrunderea în intersecție.

În urma testării a rezultat că biciclistul consumase băuturi alcoolice. Aparatul a arătat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

video în continuare

sus(1)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns