hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

accident biciclist ambulanta politia gherla

Accident pe strada Mintiului – un biciclist lovit de mașină a ajuns la spital – VIDEO

Un echipaj de ambulanță și poliția au intervenit marți la amiază la un accident rutier produs pe strada Mintiului din Gherla.

Din primele informații, în jurul orei 11,50, un șofer de 35 de ani din Mintiu Gherlii, care circula cu o autoutilitară dinspre Gherla spre Mintiu, la intersecția cu strada Ciocarliei a fost luat prin surprindere când i-a apărut în față un biciclist, care circula pe strada Ciocarliei, spre strada Dejului. Șoferul a frânat brusc, dar impactul nu a mai putut fi evitat.

Biciclistul, un bărbat de 58 de ani, din Gherla, a fost preluat de medicii de pe ambulanță, care i-au acordat primele îngrijiri. În prima fază, victima a refuzat spitalizarea, dar apoi nu s-a simțit bine și a fost transportată la spital.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Potrivit constatărilor, biciclistul nu a respectat semnificația indicatorului STOP la ieșirea de pe drumul secundar pe drumul principal și nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei la pătrunderea în intersecție.

În urma testării a rezultat că biciclistul consumase băuturi alcoolice. Aparatul a arătat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

video în continuare

sus(1)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns