hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

accident gherla mintiului

Accident pe strada Mintiului – două mașini s-au tamponat într-o intersecție, o femeie la spital – VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule s-a produs vineri seară în jurul orei 19 pe strada Mintiului din Gherla.

Din primele informații, un șofer care circula cu un autoturism Volkswagen dinspre Mintiu Gherlii spre Gherla, la intersecția cu strada Reformei a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen, care circula din sens opus.

Martori ai evenimentului au povestit că prima mașină ar fi intenționat să efectueze un viraj la stânga.

accident gherla strada mintiului volkswagen pompieri

accident gherla wolkswagen strada mintiului

În urma impactului, cele două mașini au fost avariate.

O femeie aflată în mașina care circula spre Mintiu Gherlii s-a prezentat la spital pentru investigații medicale.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Gherla, care au verificat mașinile pentru scurgeri de combustibil.

ACTUALIZARE

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 ani, care conducea un autovehicul pe strada Mintiului, dinspre Mintiu Gherlii spre Gherla, ajuns la intersecția cu strada Reformei a virat la stânga, fără a acorda prioritate unui alt autovehicul care circulă regulamentar din sens opus, condus de o femeie de 37 de ani, tot din Gherla. In urma impactului, femeia a fost rănită ușor.

video în continuare

sus(2)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns