taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
accident gherla papuc

Accident lângă cimitir, copil lovit de mașină

Un copil în vârstă de 4 ani a fost rănit în urma unui accident rutier, produs miercuri după-amiază pe strada Dejului din Gherla, în apropiere de cimitir. Din primele informații, un șofer care circula din direcția centru spre Dej a surprins copilul pe șosea.

accident gherla

Poliția a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. A rezultat că un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din comuna Mica, care se deplasa pe strada Dejului din municipiul Gherla, a surprins și accidentat un minor de 4 ani, din municipiul Gherla, angajat în traversarea străzii.

accodent gherla audi

În urma evenimentului, copilul a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

accident gherla strada dejului politie audi mica

sus(1)jos(34)

Lasă un răspuns