hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

accident valea chioarului rasturnat maramures

Accident pe șoseaua Dej – Baia Mare, o cisternă cu argon lichid s-a răsturnat la Valea Chioarului – VIDEO

O cisternă încărcată cu 22 de tone de argon lichid s-a răsturnat în decor joi dimineața în jurul orei 4.45, pe șoseaua  Dej – Baia Mare, la kilometrul 115+500 de metri, în zona localității Valea Chioarului din județul Maramureș.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, iar vehiculul nu prezintă scurgeri.

Au intervenit echipaje ale pompierilor și de la Garda de Mediu Maramureș.

Din primele informații, traficul nu este afectat.

Accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum acoperit, pe ploaie, la coborârea de pe Mesteacăn spre Baia Mare.

tir rasturnat maramures valea chioarului

foto: Radare Maramureș

video în continuare

ACTUALIZARE

Joi seara, un echipaj de stingere de la Punctul de lucru Șomcuta Mare al Deta;amentului de Pompieri Baia Mare, unul de prim-ajutor EPA SMURD din Baia Mare și echipa CBRN a ISU MM acționează la asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență pe DN 1C, pe raza localității Valea Chioarului. Acolo a început operațiunea de trasvazare a încărcăturii de argon lichid refrigerat din autocisterna de 22 t, care a ieșit dimineață de pe carosabil.

valea chioarului camion rasturnat

sus(1)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns