taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
accident bunesti gherla

Accident pe centură la Gherla, mai multe persoane rănite, un copil a murit – VIDEO

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara în jurul orei 20,30 pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla, aproape de intrarea în Bunești.

La locul evenimentului au intervenit două ambulanțe, trei echipaje SMURD, două echipaje de descarcerare ale pompierilor de la Detașamentul din Dej și poliția.

Din primele informații, este vorba despre o coliziune între două autovehicule, în care se aflau opt persoane, între care doi minori.

S-au acordat îngrijiri medicale tuturor celor implicați, iar unui minor i s-au aplicat manevre de resuscitare.

accident gherla bunesti

foto primită de la Nicoleta

În accident au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat în județul Mureș și celălalt în județul Sibiu.

accident gherla

Din verificările polițiștilor a rezultat faptul ca un conducător auto un vârstă de 34 de ani din municipiul Gherla ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN1 C pe centura ocolitoare, fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tanar de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, autovehiculul condus de bărbatul de 34 de ani a ieșit de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de beton, pe care l-a rupt, iar apoi s-a răsturnat.

A rezultat rănirea a șase persoane, iar un minor în vârstă de 7 ani, din Gherla, a decedat. Acesta era pasager în autoturismul care a părăsit partea carosabilă.

Într-unul dintre autoturisme se aflau cinci persoane, între care doi adulți și trei minori băieți, de 5, 7 și 15 ani.  În cealaltă mașină erau trei persoane, dintre care un șofer de 19 ani, un alt pasager 19 ani și o pasageră 17 ani. Minorul de 15 ani și ceilalți ocupanți ai primului autoturism au fost transportați la spital, la fel și pasagerul de 19 ani din cea de-a doua mașină. Șoferul și pasagera din a doua mașina au refuzat transportul.

La eveniment a intervenit și un echipaj de la compania de electricitate.

După producerea accidentului, circulația autovehiculelor dinspre Cluj și Dej a fost dirijată de polițiști prin Gherla.

video în continuare

sus(6)jos(69)

Lasă un răspuns