mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident ford sant bunesti cluj

Accident pe centura ocolitoare de la Gherla, o mașină a zburat în șanț lângă Fario, o persoană rănită – FOTO

Pasagerul unei mașini implicată într-un accident la Bunești a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Evenimentul s-a produs joi, în jurul orei 16,30 pe varianta ocolitoare de la Gherla. Un conducător auto în vârstă de 52 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu un Opel pe DN1C dinspre Dej spre Cluj, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers spre stânga și a fost acroșat de un autovehicul marca Ford, care circula regulamentar dinspre Cluj spre Dej. Acesta era condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Șintereag, din județul Bistrița-Năsăud.

accident ford sant bunesti cluj

În urma impactului, mașina Ford a fost proiectată în șanțul de beton de pe marginea drumului, în apropiere de restaurantul Fario.

O persoană aflată în mașina Opel, domiciliată în Cluj-Napoca, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănită ușor.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiștii sosiți la fața locului cu aparatul etilotest, constatându-se că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

accident opel bunesti cluj

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns