taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj

Accident pe centura Gherla, la Bunești, doi copii au ajuns la spital

Doi copii, cu vârste de 8 și 15 ani, au ajuns luni seara la spital la Cluj, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.

Din primele informații, în jurul orei 19.15, un șofer de 52 de ani, stabilit în Franța, care circula pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla, spre Dej, nu s-ar fi asigurat corespunzător în momentul în care a efectuat un viraj la stânga, pentru a coborî în Bunești și a tăiat calea unui autoturism care circula din spate, pe același sens de mers și care se angajase în depășire.

Cele două autovehicule au intrat în coliziune. Doi copii, aflați în mașina care depășea, condusă de un șofer din Constanța, au fost răniți.

Minorii au fost preluați de echipajele medicale sosite la locul accidentului și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe – Spitalul Clinic de Urgență pentru copii din Cluj-Napoca.

Polițiștii i-au testat pe cei doi șoferi  pentru alcool, iar aparatul a indicat valoarea zero în ambele cazuri.

foto: arhiva

sus(0)jos(19)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns