hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

accidnet bunesti gherla pompier dej cluj

Accident pe centura Gherla cu mai multe mașini – VIDEO

Un accident rutier s-a produs miercuri în jurul orei 15,30 pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla, în zona localității Bunești.

Din primele informații, în eveniment au fost implicat un autotren înmatriculat în București, un autoturism Volkswagen din Maramureș și un Audi din Timiș.

accident bunesti tir
accident bunesti gherla
accident volkswagen gherla

La locul evenimentului au intervenit echipaje medicale și de descarcerare ale pompierilor, iar polițiștii au făcut verificări.

In urma impactului, TIR-ul a fost proiectat într-un parapet de pe marginea drumului. O roată de la mașina Audi a fost ruptă.

In urma accidentului nu au fost persoane rănite și s-au înregistrat doar pagube materiale.

Din cercetări a rezultat că o tânără în vârstă de 29 de ani din Baciu, care circula pe directia Cluj-Napoca spre Dej, ar fi intrat în depășirea unui TIR, fără să se asigure corespunzator și a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus.

In urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat în TIR. Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

video în continuare

foto, video: cititori, Info Trafic jud Cluj

sus(7)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns