angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

accident tir apahida cluj

Accident pe centura de la Aphida cu un TIR, o cisternă și un Audi – cozi de mașini kilometrice – VIDEO

Un accident rutier produs pe centura de la Aphida a dat mari bătăi de cap șoferilor aflați în trafic, care au putut înainta doar cu viteza melcului.

A fost vorba despre o tamponare în lanț, care a avut loc vineri, în jurul orei 15,40 pe șoseaua Gherla – Cluj, pe centura ocolitoare de la Apahida. Potrivit polițiștilor, evenimentul s-a produs din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de celelalte autovehicule.

Patru mașini au fost implicate, între care un TIR înmatriculat în Hunedoara, o cisternă Romstyl din Dâmbovița și un Audi înmatriculat în Cluj. Toate circulau dinspre Gherla spre Cluj-Napoca.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale. Cel mai afectat pare să fi fost autotrenul de Hunedoara, care a fost avariat serios în partea frontală.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de poliție. Circulația autovehiculelor în zonă a fost perturbată timp de câteva ore, interval în care s-au format cozi uriașe de mașini.

foto primită de la Robert

video în continuare

imagini Info Trafic jud Cluj, Florin

sus(0)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns