taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
accident cluj apahida centura

Accident pe centura Apahida, cu două autocamioane și un autoturism, o femeie rănită

Două autospeciale ale pompierilor de la ISU Cluj și un echipaj medical SMURD au intervenit miercuri la amiază  ca urmare a unui accident rutier produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autocamioane și un autoturism avariate.

accident cluj apahida centura

În cel din urmă se afla o femeie de 44 de ani, din Baciu, care necesita asistență medicală și care a necesitat extragerea cu echipamente speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

accident cluj apahida centura

La primele evaluări aceasta prezenta traumatisme la nivelul unui membru superior, era în stare conștiență și era cooperantă.

accident cluj apahida centura

De asemenea, un bărbat a fost consultat de către salvatori la locul accidentului, fără a fi transportat la spital.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că șoferul unui ansamblu de vehicule, un bărbat de 61 de ani din Galați, care se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est, din direcția Jucu spre Vâlcele, a intrat în coliziune față-spate cu un autorismul care îl preceda, condus de un bărbat de 49 de ani din comuna Baciu.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Apahida.

În urma evenimentului, o femeie de 44 de ani, pasageră în autoturism, a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

sus(2)jos(5)

Lasă un răspuns