taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
accident apahida vlacele cluj

Accident pe centura Apahida-Vâlcele, un bărbat a murit – VIDEO

Un impact între un autoturism și o autoutilitară a avut loc joi înainte de amiază pe centura Apahida-Vâlcele, la kilometrul 5+400 de metri, în zona localității Gheorghieni din județul Cluj. Două persoane au fost rănite, dintre care una a decedat.

Au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de Ambulanță.
Pompierii au găsit un autoturism și o autocamionetă avariate, iar în autoturism era încarcerat un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, în stare de inconștiență.

accident apahida valcele

Echipajul de descarcerare a desfăcut rapid una dintre ușile blocate ale autoturismului și a acționat pentru a extrage de urgență bărbatul din autoturism. Acesta a fost preluat de echipajul medical, care a început manevre de resuscitare. Din păcate organismul bărbatului descarcerat nu a răspuns manevrelor, în ciuda eforturilor de peste 40 de minute depuse de medicii de pe ambulanță. Un medic care se afla în trafic a acordat primul ajutor bărbatului înainte de sosirea forțelor de intervenție.

La locul evenimentului au mai fost consultați un bărbat și o femeie, în stare de conștiență și cooperanți.

Conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 42 de ani, era din municipiul Cluj-Napoca. Pasagerul rănit din autoturism – o femeie în vârstă de 66 de ani, din municipiul Turda. Conducătorul autoturismului care a decedat în urma evenimentului rutier era un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Turda.

Autoutilitara se deplasa dinpre Cluj-Napoca înspre Turda, iar autoturismul din sensul opus.

Traficul rutier în zonă s-a desfășurat îngreunat, pe un fir alternativ.

video în continuare

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns