taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accident apahida cluj masina sant

Accident pe centura Apahida: un tanar a incercat o depasire si a ajuns intr-un sant

Un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a două autovehicule s-a produs vineri, 28 noiembrie 2014, in jurul orei 8.20, pe DN1C E576, Varianta Ocolitoare Cluj Nord-Est, pe raza comunei Apahida.

Un bărbat de 23 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E576, Varianta Ocolitoare Cluj Nord-Est, dinspre Cluj-Napoca înspre localitatea Jucu, într-o curbă uşoară la dreapta, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei autoutilitare.

În acest context, nepăstrând o distanţă laterală corespunzătoare faţă de vehiculul pe care încerca să-l depăşească, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, conducătorul auto, de 23 de ani, a pierdut controlul autoturismului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un şanţ de colectare a apelor pluviale de pe marginea carosabilului.

Conducătorul auto a suferit leziuni grave, în momentul impactului acesta fiind proiectat înafara autoturismului, pe carosabil.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 17.500 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. (foto: stiridecluj.ro)

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns