taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident apahida centura cluj

Accident pe centura Apahida, un șofer cu Audi s-a răsturnat – VIDEO

Circulația autovehiculelor a fost perturbată miercuri dimineața pe centura ocolitoare de la Apahida, din cauza unui accident rutier.

La ora 9.10 au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de Ambulanță.

Pompierii au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate, dintre care un autovehicul marca Audi, înmatriculat în județul Cluj,  era răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

accident apahida centura cluj

foto primite de la Robi

Două persoane au fost consultate de către echipajele medicale, dintre care un bărbat a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Din cercetările poliției a rezultat că un bărbat de 32 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN VOCE, din direcţia Cluj-Napoca spre Jucu, ar fi efectuat manevra de depăsire fără a se asigura corespunzător. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, aflat în depăşirea sa, pe care l-a proiectat în şanţul de colectare a apelor pluviale aflat pe sensul opus de mers.  În urma impactului, autoutilitara a ricoşat, lovind un alt autoturism, condus de o femeie de 30 de ani din Răchiţele, care circula în faţa sa.

În urma accidentului, tânărul de 24 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

accident audi rasturnat apahida cluj

video în continuare

 

sus(0)jos(3)

Lasă un răspuns