alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

accident ford gherla masina panou cluj

Accident – o mașină scăpată de sub control de un șofer din Dej s-a izbit de un panou la ieșirea din Gherla

Un șofer care circula pe strada Clujului din Gherla nu a mai putut controla mașina la un moment dat și a provocat un accident rutier.

Evenimentul s-a produs vineri în jurul orei 11.30 la ieșirea din Gherla, pe strada Clujului, în apropiere de podul peste Someșul Mic.

Din primele informații, șoferul, un tânăr de 25 de ani din Dej, aflat la volanului unui autoturism Ford, la un moment dat, probabil având alte preocupări la volan, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit șoseaua și s-a oprit în stâlpii de susținere ai unui panou publicitar uriaș de pe marginea drumului.

accident ford gherla masina panou cluj

Potrivit polițiștilor, în urma impactului, șoferul, care se afla singur în mașină, a scăpat teafăr, iar autovehiculul a fost avariat destul de serios.

sus(1)jos(12)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns