hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

accident razbuneni bobalna dej

Accident mortal la Răzbuneni, pe șoseaua Dej-Bobâlna – un șofer a decedat după un impact violent – FOTO

Un șofer în vârstă de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier produs marți după-amiază pe șoseaua Dej – Bobâlna, în zona localității Răzbuneni.

Un bărbat care conducea un autoturism a intrat în coliziune violentă cu o autoutilitară, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Un alt pasager din aceeași mașină s-a lovit în zona capului și a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital la Cluj, scrie someseanul.ro.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Dej, echipaje medicale SMURD și Ambulanță.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15, în condiții de drum alunecos, acoperit cu zăpadă. Cel mai probabil, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și a pătruns pe sensul opus, unde s-a produs coliziunea.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

ACTUALIZARE

Un bărbat de 51 de ani din localitatea Osoi, comuna Recea Cristur, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 108 B, dinspre Răzbuneni spre Bobâlna, în afara localității, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă ar fi derapat și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Astfel, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă de un tânăr, de 28 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto, în vârstă de 51 de ani.

Totodată, doi bărbați, de 60 și 47 de ani, din Osoi, pasageri în autovehicul, precum și șoferul autoutilitarei, au fost răniți.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

foto: someseanul.ro

sus(0)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns