taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident pasul tihuta poiana stampei

Accident mortal la Poiana Stampei, trei tineri din Cluj și Bistrița au murit după ce s-au răsturnat cu un Maserati – VIDEO

Un accident foarte grav s-a produs la miezul nopții de de sâmbătă spre duminică în zona localității Poiana Stampei din județul Suceava.

Un autoturism Maserati în care se aflau trei tineri s-a răsturnat în afara șoselei. Pasagerii, un tânăr de 23 de ani și altii doi de 30 de ani, au rămas încarcerați și au fost găsiți în stare de inconștiență.

accident pasul tihuta poiana stampei

accident pasul tihuta poiana stampei

Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și a două echipaje SMURD de la ISU Bistrița-Năsăud.

S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, toți cei trei tineri au fost declarați decedați.

accident pasul tihuta poiana stampei

accident pasul tihuta poiana stampei

Bistriteanul.ro scrie că totul ar fi pornit la un chef cu doi bistrițeni, în Pasul Tihuța. Li s-a alăturat un prieten din Cluj, care i-a chemat să îl însoțească în timp ce își testează mașina Maserati pe șosea.

Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit un cap de pod și a fost aruncat într-o grădină de lângă șosea. Un prieten de-al lor a pornit cu o altă mașină după ei, însă a ajuns prea târziu.

Unul dintre tinerii decedați, Alex Peternel, de 23 de ani, a fost elev la Liceul Tehnologic din Gherla.

video în continuare

 

sus(5)jos(10)

Lasă un răspuns