taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
accident muntele rece rasturnat masina padure pompieri cluj

Accident mortal la Muntele Rece, un tânăr de 21 de ani a murit, s-a rostogolit cu mașina de la 150 m, alți doi tineri răniți

S-a dat alarma prin 112 duminică dimineața, după ce o mașină cu tineri s-a răsturnat pe un drum de pădure, în localitatea Muntele Rece din comuna Măguri-Răcătău, din județul Cluj.

Apelul anunța că un autoturism s-a răsturnat pe o pantă foarte abruptă, de la aproximativ 150 de metri. A intervenit o autospecială de descarcerare a pompierilor de la ISU Cluj.

Localizarea evenimentului a fost extrem de dificilă și a fost realizată în colaborare cu echipajele de poliție și jandarmi, care s-au implicat direct în intervenția salvatorilor.

accident muntele rece rasturnat masina padure pompieri cluj

Accesul în zona accidentului a fost realizat pe timp de noapte și pe o ploaie torențială, fiind necesară urcarea pe o distanță de aproximativ 500 de metri a unei pante foarte abruptă, folosind echipamentele de descarcerare și salvare în mâini.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfășurat în jurul caroseriei și cu un tânăr încarcerat.

S-a acționat pentru îndepărtarea cablului și pentru descarcerarea victimei, prin decopertarea totală a plafonului autoturismului.

accident muntele rece rasturnat masina padure pompieri cluj

accident muntele rece rasturnat masina padure pompieri cluj

Din păcate, traumatismele suferite de pasager erau incompatibile cu viața și nu au fost posibile manevre de resuscitare.

Alți doi tineri, unul de 22 de ani din Cluj-Napoca și unul de 20 de ani, din Iclod, au primit asistență medicală de urgență de la salvatorii SMURD. Aceștia erau conștienți și cooperanți.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. A rezultat că un conducator auto în vâstă de 21 de ani, din comuna Florești, în timp ce se deplasa pe versantul drept al DC 110, pe o suprafață de teren accidentat, proprietate privată, s-a răsturnat, rostogolindu-se pe o distanță de aproximativ 50 de metri.

Ceilalți doi tineri au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

sus(0)jos(9)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?