taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj angajare sofer mariflor gherla creare site web gherla dej cluj sofer angajare mondial gherla dej cluj
accident izvoru crisului cluj camion

Accident mortal la Izvoru Crișului, o mașină cu un bărbat și o femeie s-a izbit de un camion – VIDEO

Un grav accident rutier s-a produs miercuri dimineața pe șoseaua Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Izvoru Crișului.

O autospecială, două echipaje SMURD și un echipaj de ambulnață au fost alertate, în jurul orei 10.40, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate un ansamblu de vehicule – cap tractor, marca Mercedes, înmatriculat în județul Cluj, cu remorcă și un autoturism marca Volkswagen Touran.

, se desfășoară cercetări la fața locului.

Echipajele de intervenție au găsit la locul evenimentului două persoane încarcerate, un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflate în autoturismul prins sub cabina ansamblului de vehicule.

Pasagerii prezentau traume incompatibile cu viața și nu au fost posibile manevre de resuscitare, astfel că a fost declarat decesul.

acciden tizvoru crisului pompieri isu cluj volkswagen touran camion cluj

Intervenția a fost una dificilă, având în vedere gradul ridicat de încarcerare al celor două persoane din autoturism.

Șoferul autocamionului a refuzat consultul medical.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un conducător auto de 58 de ani, din localitatea Tetișu, comuna Fildu de Jos, judeţul Sălaj, care se deplasa pe DN1 E60, din direcţia Cluj-Napoca spre Oradea, în afara localităţii Izvorul Crişului, ar fi efectuat o manevră de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Negreni.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a pasagerului drepta-faţă, o femeie de 55 de ani, din comuna Fildu de Jos.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Circulația auto a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers până la terminarea cercetărilor și a fost reluată în jurul orei 14.

video în continuare

sus(6)jos(3)
sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?