taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
accident floresti cluj gilau mortal

Accident mortal între Florești și Gilău, mașină zdrobită de un autocamion, un tânăr din Așchileu rănit, o femeie a murit – VIDEO

O femeie și-a pierdut viața și alte persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut marți între localitățile Florești și Gilău din județul Cluj.

accident gilau floresti pompieri descarcerare cluj

În jurul orei 17,30, conducătorul unui camion, un bărbat de 49 de ani din comuna Poieni, a pătruns pe DN1 E60 de pe un drum alăturat, cu intenția de a vira la stânga, înspre Cluj-Napoca. A intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe drumul național, condus de un tânăr de 27 de ani din comuna Așchileu, care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gilău.

S-a dat alerta la 112 și au intervenit trei autospeciale cu echipamente de descarcerare de la ISU Cluj, două echipaje medicale SMURD și unul de la Ambulanță.

accident gilau floresti aschileu cluj pompieri

Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate. În mașina mică se aflau trei persoane încarcerate, dintre care o femeie nu prezenta semne vitale.

Au fost utilizate sculele hidraulice și echipamentele speciale pentru a asigura accesul salvatorilor la victime și pentru evacuarea a două dintre acestea fără agravarea leziunilor suferite.

În momentul evaluării celor două femei scoase din autoturismul contorsionat, acestea prezentau multiple traumatisme și o stare generală gravă.

Au mai fost consultați doi bărbați implicați în eveniment, dintre care unul a fost transportat la spital cu traumatisme ușoare.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 78 de ani din comuna Gilău. Două femei, de 21 și 40 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

Traficul a fost afectat în zonă și s-a circulat alternativ până la temrinare acercetărilor de către polițiști și degajarea șoselei.

video în continuare

sus(4)jos(12)

Lasă un răspuns