taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
accident smurd cluj

Accident mortal în Cluj – o mașină SMURD a lovit un adolescent

Un tânăr de 14 ani a fost accidentat mortal, duminică, în timp ce se afla pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, de către o ambulanţă SMURD aflată în misiune, informează Agerpres.

„Ambulanţa se deplasa în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, şi a surprins, pe o trecere de pietoni de pe b-dul 21 Decembrie, un tânăr de 14 ani care era angajat în traversare. În urma accidentului, pietonul a decedat şi în momentul de faţă se fac verificări pentru a se clarifica toate aspectele de producere a acestui nefericit eveniment. Tânărul era cu deficienţe, era surdo-mut”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar.

accident cluj ambulanta

foto: Info Trafic jud. Cluj

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat că ambulanţa respectivă era în misiune de salvare a unui nou-născut.

„Am avut o ambulanţă de neonatologie care se deplasa la o intervenţie, să preia un copil nou-născut adus cu elicopterul pe Aeroportul din Cluj-Napoca. În timp ce se deplasa la intervenţie, a lovit un tânăr, un adolescent de 14 ani. Ambulanţa de neonatologie a rămas pe loc, echipajul medical a fost preluat de o altă ambulanţă SMURD şi a fost dus pentru a prelua copilul de la aeroport. Altă ambulanţă de la Serviciul judeţean a intervenit pentru a acorda asistenţă medicală şi a efectua manevre de resuscitare pentru adolescent”, a precizat Andrei Biriş.

sus(4)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns