hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

accident gherla strada hasdatii politie

Accident lângă Poliție – biciclist spulberat de mașină – VIDEO cameră supraveghere

Un bărbat a fost accidentat marți, într-un eveniment rutier produs la câțiva pași de sediul Poliției din Gherla.

Din primele informații, în jurul orei 10,45, un biciclist de 67 de ani din Gherla, care se deplasa pe strada Hășdății, dinspre Gherla spre Hășdate, la un moment dat a efectuat un viraj la stânga, moment în care a fost lovit de un autovehicul marca Peugeot, condus de un șofer de 22 de ani din localitatea Vale, comuna Aluniș, care circula din spate, pe aceeași direcție. În urma impactului, biciclistul a fost azvârlit la câțiva metri.

La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD de la Dej, care a preluat victima și i-a acordat primele îngrijiri medicale. Omul era conștient, dar se pare că a suferit leziuni în zona coloanei vertebrale. Ulterior a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Parbrizul a fost distrus la mașina implicată în accident, iar două mașini parcate pe marginea drumului au fost avariate ușor de bicicleta care a zburat în aer.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Vina ar aparține biciclistului, care nu s-ar fi asigurat corespunzător la momentul efectuării virajului.

O cameră de supraveghere din apropiere a înregistrat momentul impactului.

video în continuare

sus(5)jos(14)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns