irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
accident fizesu gherlii sant rasturnat

Accident lângă Fizeșu Gherlii, un șofer s-a răsturnat pe drumul „curățat” de Consiliul Județean Cluj – VIDEO

A început să ningă vârtos miercuri dimineața, după ora 8. Pe drumuri s-a depus strat de zăpadă de câțiva centimetri, iar în scurt timp, au apărut și problemele în trafic.

Consiliul Județean Cluj a anunțat la ora 8.45 că în cursul nopții și al dimineții s-a acționat pe drumurile din zona Gherla „inclusiv prin revizii, pe 26 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu șase utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 70 de tone de material antiderapant, inclusiv sare”.

După ninsoare, Consiliul Județean nu a mai anunțat nimic, dar nici drumurile nu au fost curățate. Au rămas așa cum le-a lăsat mama natură, albe și alunecoase.

În aceste condiții de implicare supremă a gulerelor albe de la Cluj, un șofer care a scăpat mașina de sub control, a derapat și s-a răsturnat într-un șanț. Accidentul s-a petrecut între Gherla și Fizeșu Gherlii și din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, iar circulația autovehiculelor în zonă s-a desfășurat alternativ, pe un singur sens, formându-se cozi de mașini.

accident fizesu gherlii sant rasturnat

Șoferii au fost forțați să circule cu viteze mici, de 40-50 km/oră, pe drumurile județene din sate, de exemplu spre Sântioana și Țaga, unde șoselele au rămas imaculate, ca în poveștile cu Moșul și renii de la Polul Nord.

foto: drum „curățat” la Sântioana, miercuri la amiază

santioana iarna zapada

Probabil domnii de la Consiliul Județean Cluj s-au uitat la starea vremii și au aflat că în a doua parte a zilei de miercuri timpul se mai înmoaie, iar aceasta ar putea rezolva de la sine problema drumurilor, mult mai ușor și fără bătaie de cap. Cu sau fără treaba făcută, salariile le încasează la timp și integral. Iar șoferii cârcotași își răcesc gura degeaba. Numai că apoi urmează din nou lapoviță și din nou, ninsoare.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns