mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident bmw gherla canal

Accident lângă Conte, un BMW a plonjat în Canalul Morii – VIDEO

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc sâmbătă, la Gherla.

În jurul orei 18,15, la intersecția străzilor Gelu cu Primăverii, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, un BMW a fost proiectat direct în apă, în Canalul Morii.

bmw accident gherla canal

accident renault gherla

foto primite de la Paul

Pasagerii din mașina ajunsă în apă au reușit să iasă singuri.

A intervenit Poliția, Poliția Locală și un echipaj al pompierilor de la SVSU Gherla, întrucât erau posibile scurgeri de combustibili.

Polițiștii au făcut verificări în acest caz, pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Din primele informații, din accident nu au rezultat persoane rănite, doar pagube materiale.

Cum s-a produs accidentul

Un șofer de 28 de ani cu domiciliul în Cluj-Napoca, care circula cu un autovehicul marca Renault pe strada Gelu, spre parc, la intersecția de lângă Conte nu a acordat prioritate de trecere unui autoturims BMW, condus de o tânără de 27 de ani, din Gherla, care circula pe strada Primăverii, spre liceul Ana Ipătescu.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

video în continuare

În cursul serii, o autospecială a extras mașina BMW din canal.

sus(17)jos(13)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns