taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
accident baciu mortal cluj

Accident lângă Baciu, o femeie din Cornești a murit, după o depășire periculoasă – VIDEO

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
O femeie și-a pierdut viața miercuri dimineață, într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs în afara localității Baciu din județul Cluj.

kasza tamas gherla candidat primar 2020
Din primele constatări ale polițiștilor a rezultat că în jurul orei 6.30, un conducător auto de 47 de ani, din comuna Corneşti, care se deplasa cu un autotureism marca Ford dinspre Zalău spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o depășire a unui alt autovehicul, marca Dacia Duster, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism. Acesta era condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Apahida.

La accident au intervenit două autospeciale de descarcerare ale pompierilor, două echipaje SMURD și două Ambulanțe. Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul se aflau două persoane încarcerate, în stare de inconștiență.

S-au început imediat operațiunile de descarcerare și acordare a asistenței medicale persoanelor încarcerate, un bărbat și o femeie. Pasagera, în vârstă de 41 de ani, din comuna Cornești, nu prezenta semnale vitale, iar după extragerea acesteia din mașină s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, manevrele de salvare au rămas fără rezultat, astfel că a fost declarat decesul.

Bărbatul a fost scos din autoturism după aproximativ o jumătate de oră de eforturi depuse de către pompieri și personalul medical. Omul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Alte trei persoane au mai fost consultate, la locul accidentului, de către echipajele medicale și au fost transportate la spital.

video în continuare

sus(0)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns