taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
accident rasturnat gherla liviu rebreanu politie

Accident lângă autogară, o mașină s-a răsturnat, alte cinci lovite

Un autoturism a ajuns cu roțile în sus duminică seara, în urma unui accident rutier.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 23, pe strada Liviu Rebreanu din Gherla, în apropiere de autogară.

Din primele informații, a avut loc o coliziune între două autoturisme care circulau dinspre liceul Petru Maior, spre autogară.

Una dintre mașini s-a răsturnat și a acroșat alte patru autovehicule, între care două taximetre, o dubă și un autoturism, parcate pe marginea drumului. Mașinile au fost avariate în diverse proporții.

accident taxi autohgara gherla

Echipaje de poliție și Poliția Locală s-au deplasat la accident pentru constatări. A rezultat că o șoferiță din Gherla care efectua o depășire, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare laterală față de un alt autoturism, care a fost acroșat în zona roții din partea stângă-spate.

„Am păstrat distanța corespunzătoare, numai că mașina pe care o depășeam a tras stânga, din ambiție să nu fie depășită de o femeie”, a declarat șoferița implicată în eveniment.

S-a stabilit că depășirea a avut loc pe trecerea de pietoni, iar șoferița s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 60 de zile.

Ca prin minune, niciun pasager din mașinile implicate în accident nu a fost rănit.

accident rasturnat gherla liviu rebreanu

accident gherla autogara

foto primite de la Robi

sus(108)jos(39)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns