taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
accident vultureni

Accident la Vultureni, coliziune în intersecție, un șofer dus la spital

Un accident rutier s-a produs marți după-amiază, la intrarea în localitatea Vultureni, într-o intersecție.

Din primele informații, a avut loc o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului, autoutilitara a părăsit șoseaua și s-a oprit pe un teren câmp din apropiere.

accident vultureni

La fața locului au intervenit echipaje de descarcerare ale ISU Cluj, echipaje medicale și poliția. Pompierii au găsit la sosire un autoturism și o autoutilitară avariate. Conducătorii autovehiculelor erau ieșiți din acestea.

accident vultureni smurd

Pompierii au sprijinit evaluarea și acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor la locul evenimentului.

accident vultureni

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în jurul orei 17.30, intersecția DJ 109 cu DJ 109A, a avut loc un impact între o autoutilitară, condusă de un bărbat de 36 de bani, din județul Buzău, pe DJ 109, dinspre Vultureni înspre Așchileu și un autoturism, condus de un bărbat, de 48 de ani, din Cluj-Napoca, pe DJ 109A.

accident vultureni

Urmare a evenimentului produs, conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest nu au indicat prezența alcoolului în aerul expirat.

sus(6)jos(9)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?