locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

accident santioana

Accident în Țaga, trei persoane rănite după ce o mașină s-a răsturnat pe câmp – FOTO

Un apel la 112 a anunțat vineri în jurul orei 16 un accident la produs în comuna Țaga.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj medical SMURD, unul de ambulanță, un echipaj de descarcerare al pompierilor și poliția.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din localitatea Urișor, comuna Cășeiu, județul Cluj, care conduce un autoturism  prin Sântioana, dinspre Țaga spre Gherla, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului, mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe un câmp de pe marginea drumului.

accident taga santioana masina rasturnata camp

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit trei bărbați ieșiți din autoturism, care au primit îngrijiri de la echipajele SMURD și Ambulanță.

Toate cele trei persoane erau din Urișor și au fost transportate la spital. Este vorba despre doi bărbați de 47 și 43 de ani, cu afecțiuni ușoare și unul de 57 de ani, care a fost transportat în stare mai gravă la UPU Cluj-Napoca.

sus(3)jos(15)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. În urma modernizării s-a transformat drumul - nu mai e Pista de Testare e Pistă de Lansare ...

    sus(4)sus(0)

Lasă un răspuns