taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
accident sucutard

Accident la Sucutard, două femei din Gherla rănite – VIDEO

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit la un accident rutier care a avut loc pe luni cu puțin timp înainte de ora 15, la Sucutard, în comuna Geaca.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și o persoană blocată într-unul dintre acestea.

S-a acționat cu echipamente speciale pentru a debloca portiera autoturismului și pentru extragerea unei femei, în vârstă de 51 de ani. Aceasta acuza dureri în zona coloanei cervicale.

Femeia era conștientă și a primit primul ajutor calificat de la echipajul medical, în vederea transportului la spital.

Conform primelor verificări ale polițiștilor, o femeie în vârstă de 51 de ani, din Gherla, în timp ce circula un autovehicul pe un drum local din Sucutard, a pătruns pe drumul județean fără a se asigura corespunzător și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de un bărbat de 55 de ani, din Lacu, comuna Geaca.

accident sucutard

În urma accidentului au fost rănite doua femei, conducătoarea auto și o femeie de 35 de ani, din Gherla, pasageră în același autovehicul.

Polițiștii au testat șoferii și a rezultat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

„M-am asigurat, am intrat pe banda spre Gherla, iar cel care venea dinspre Gherla a intrat pe sensul meu, cu o viteză foare mare, m-a acroșat și m-a aruncat în afara șoselei”, a povestit șoferița a doua zi. „Am trei fracturi de coloană vertebrală lombară și sunt imobilizată la pat, în spital, cu politraumatisme la cap, torace, abdomen. Am fost în stare de șoc, acum mi-am revenit putin, dar am dureri mari de coloană vertebrală. Pompierii au trebuit să taie ușa ca să mă scoată din mașină”.

accident sucutard

Rudele șoferiței mai spun că aceasta ar fi așteptat mai mult timp în intersecție până să pătrundă pe drumul principal, în condițiile în care intersecția respectivă este una cu vizibilitate foarte scăzută, cu vegetație crescută mult și că celălalt șofer ar fi avut viteză. „Omul a recunoscut că nici nu a văzut mașina care îi ieșea în față până nu s-a lovit de ea”.

accident sucutard

De cealaltă parte, șoferul implicat în eveniment n-ar fi declarat așa ceva. „Accidentul s-a produs pe frânare”, au precizat apropiați ai acestuia.

Chiar și localnicii spun că vizibilitatea este foarte redusă în zonă și că ar fi necesară amplasarea unor oglinzi rutiere.

video în continuare

sus(1)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns