taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
ambulanta noapte

Accident lângă Sic, un motociclist s-a răsturnat după ce a evitat o mașină, a fost transportat la spital

Un tânăr de 26 de ani a ajuns joi seara la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

În jurul orei 19, bărbatul domiciliat în Sic, conducea un motociclu pe DJ109 D, dinspre Săcălaia spre Sic. Polițiștii au stabilit că, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, în rampă și cu denivelări, într-o curbă la stânga, motociclistul a frânat brusc, a derapat, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.

Tânărul a fost transportat la spital de un echipaj medical de ambulanță, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

O apropiată a motociclistului a povestit că de fapt, accidentul s-a produs după ce motociclistul a încercat să evite o mașină care venea dinspre Sic și care ar fi intrat pe contrasens.

„El se apropia de drumul care urcă spre Sic, era pe drum drept și când a văzut că îi apare mașina în față, a frânat pentru a evita impactul. Sunt urmele lăsate pe asfalt. Apoi s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Cei din mașină, erau trei persoane, l-au ajutat să scoată motocicleta din șanț, iar apoi au plecat. Ulterior, motociclistul s-a simțit rău și a sunat după ajutor. A fost dus la spital, are fracturi la picior și la umăr. Noi l-am dus la Cluj și vineri urmează să fie operat”.

foto: arhiva

sus(9)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns